Skip to main content

Palmeoljefri familiekjeks

Palmeoljefri familiekjeks

Palmeoljen fjernes fra enda tre kjeksklassikere. –Nå erstatter vi palmeoljen i Kornmo, Bokstavkjeks og Tom & Jerry, sier markedssjef for kjeks, Anna Storaker.

Kornmo, Bokstavkjeks og Tom & Jerry er store kjeksmerker for norske husholdninger. Fra 15. september kommer de tre kjeksklassikerne uten palmeolje.
–Det er mye fokus på palmeoljens negative sider, og fokuset har vært særlig høyt på kjeks. Sætre har derfor hatt en ambisjon om å fjerne palmeolje i alle sine kjeks, og når vi relanserer tre av våre store familiekjeks uten palmeolje når vi en ny milepæl. Vi jobber hardt for å fjerne palmeolje i kjeksporteføljen vår, men det er et arbeid som tar tid og hver enkelt resept krever sin unike løsning, forteller markedssjef for kjeks i Orkla Confectionery & Snacks Norge, Anna Storaker, som røper flere palmeoljefrie varianter i februar.
I tillegg til Kornmo, Bokstavkjeks og Tom & Jerry, har Sætre også produktene Fiberrik, Start, Gullvafler, Digestive, Marie, Sætres Beste Fine Rugkjeks, Stratos Sjokokjeks, Sætres Beste Pepperkaker og Sætres Figurbakte Pepperkaker uten palmeolje.

Nå uten palmeolje:

Bokstavkjeks
Tom & Jerry
Kornmo