Skip to main content

Digestive

Digestive

Beskrivelse

Sætres Digestivekjeks er godt egnet både som påleggskjeks og til baking. 

Sætres Digestive er bakt med solsikkeolje. 

Tips: Prøv å bake ostekake med Digestivekjeks

Du trenger:

225 gr Digestivekjeks
125 gr smør
200-250 gr Tine nøytral kremost
100 gr melis
1 ts vaniljesukker
1 beger Tine lettrømme
¼ l Tine kremfløte
1 pk sitrongelé

Tilberedning:

  1. Lag geleén med halvparten av væsken og la den kjølne. 
  2. Kjeksen knuses og blandes med smeltet smør. Sett bakeformen på et serveringsfat og fordel kjeksblandingen
  3. Osten røres ut og blandes med melis, vaniljesukker og rømme. Bland inn stivpisket fløte og den avkjølte geléen.
  4. Blandingen helles over kjeksen i formen og settes i kjøleskapet over natten.

Pyntes med kiwi og physalis før servering.

Forpakningsbilde

Digestive

Er du allergisk?

Last ned allergen tabellen