Skip to main content

Per kjeks

Per kjeks

Beskrivelse

Per kjeks er et must når Delfiakaken skal bakes til jul! 

Prøv å bake denne!

Ingredienser

  • 250 g kokesjokolade
  • 250 g delfiafett
  • espresso eller 4 ss sterk kaffe
  • egg
  • ss sukker
  • Per kjeks kjeks, ca 1/2 pakke
  • ca. 200 g marsipan i 1/2 cm tykke skiver
  • 1-2 poser geletopper eller gelefrukter

Slik gjør du

Kle en 1 1/2 liters brødform med bakepapir.

Hakk opp sjokoladen. Smelt sjokolade og delfiafett over vannbad i en bolle. Kaffe røres inn mens sjokoladeblandingen vispes glatt og jevn.

Visp egg og sukker til eggedosis. Rør sjokoladeblandingen inn i eggedosisen slik at sjokoladerøren blir jevn og fin.

Fyll først litt sjokoladerøre i formen. Legg Per kjeks, marsipan og geletopper lagvis med sjokoladerøre. Det skal være sjokolade mellom lagene og sjokolade på toppen av kaken. Pynt med geletopper og la kaken stivne i kjøleskapet.

Skjær kaken i tynne skiver ved servering.

Forpakningsbilde

Per kjeks

Er du allergisk?

Last ned allergen tabellen