En frisk og god dessert som smelter på tungen. Enkel å lage og lett å like!
Porsjoner 6Porsjoner
Tilberedningstid 0 minutesminutes
INGREDIENSER
6platergelatin
3egg
80gsukker
3dlkremfløde
1appelsin(saften)
1tsappelsinskall
1glassNora kjølt jordbærsyltetøj
FREMGANGSMÅTE
Legg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter.
Pisk egg og sukker til eggedosis, og deretter kremfløten til luftig krem. Vend eggedosisen forsiktig sammen med kremen.
Klem vannet ut av gelatinplatene og løs dem opp i 0,5 dl kokende vann. Bland smeltet gelatin sammen med appelsinjuice og -skall.
Vend gelatin- og appelsinblandingen forsiktig inn i kremen.
Fordel et par spiseskjeer syltetøy i bunnen av porsjonsskålene før du fyller på med fromasj. Sett desserten til avkjøling i kjøleskap i 3-4 timer, eller over natten.
Hakk Safari kjeks i biter. Pynt med den grovhakkede kjeksen like før servering.