Bunn:Forvarm ovnen til 175 °C.
Knust kjeksen fint, smelt smøret og bland sammen. Press blandingen ned i små paiformer (ca. 8 cm). Forstek formene i 10 minutter ved 180 ° C, og avkjøl etter steking.
Bland vikingmelk med saften fra limene og raspet skall (kun det grønne) og sukker. La blandingen stå å trekke i 30 minutter, og sil deretter blandingen og kast skallet.
Fyll paiformene og stek videre midt i ovnen i 15 minutter og avkjøl etter steking.
Italiensk marengs:Pisk eggehvite med den miste delen sukker til en halvstiv marengsmasse. Kok opp vann med den største mengden sukker til 120 °C. Bruk gjerne et sukkertermometer til dette.
Hell sukkerlaken i marengsmassen i en tynn stråle under omrøring. Pass på at laken ikke treffer pisken! Pisk videre i 10-15 minutter til marengsen er avkjølt.
Sprøyt marengsen på paiene og brenn de av med en gassbrenner. Pynt med en limeskive og servèr!