Ha bringebær, sitronsaft og melis i en blender/stavmikser og miks sammen til en puré. Sikt pureen for å fjerne frøene, og sett den i kjøleskapet til den skal brukes.
Knus kjeksene fint og bland det sammen med smøret. Tilsett små terninger med ekte marsipan og kna litt sammen igjen. Press kjeksmassen i bunnen av en smurt springform (ca. 26-28 cm). Sett bunnen i kjøleskapet inntil bruk.
Smelt den hvite sjokolade i et vannbad etter anvisning på pakken. Legg gelatinplatene i kaldt vann til de er myke. Legg de myke bladene over i ett annet vannbad, og smelt gelatinplatene på svak varme. Pisk kremost og fløte sammen med sukker til en krem, og pisk inn den smeltede sjokoladen og gelatinen.
Pisk kremfløten og creme fraiche sammen til massen er glatt og stiv. Vend den forsiktig sammen med ostemassen. Pisk eggehvitene stive og vend dem med ostemassen. Vend forsiktig bringebærpureen i massen slik at den blir marmorert (legg 2-3 ss til siden). Fyll massen i springformen med kjeksbunnen, og hell den siste resten med bringebærpureen i. Tegn i massen med en tannpirker eller et trespyd så kaken får et flott marmormønster på toppen.
Dekk kaken til forsiktig med et lokk, og la den stå i kjøleskapet til neste dag. Pynt kaken med friske bringebær og høvlet hvit sjokolade. Server kaken kald.