Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Kornmo knekkebød
Lag og nyt din egne bakte knekkebrød. Kornmo knekkebrød gir deg en virkelig god start på dagen! (Denne oppskriften gir cirka to brett med knekkebrød).
INGREDIENSER
6
dl
Havregryn
4
dl
Solsikkekjerner
1
dl
Hvetekli
2
dl
Linfrø
2
ss
Honning
1
dl
Olje
7
dl
vann
En klype salt
FREMGANGSMÅTE
Stekeovnen settes på 160 C, gjerne varmluft. Gjør klar 2 stekeplater med bakepapir.
Bland sammen alle råvarer, la gjerne blandingen svelle i 10-15 minutter ved romtemperatur.
Stryk blandingen på stekeplatene med en slikkepott eller bred kniv, så jevn tykkelse som mulig.
Stekes først i 10 min hvor platene tas ut og deles opp i passe biter med kniv eller en pizzarulle.
Stekes videre i 60 minutter.Knekkebrødene legges deretter over på en rist. (Vær obs på at tiden kan variere litt fra ovn til ovn).
Om nødvendig kan de tørkes videre i ovnen ved 100 C, med åpen dør.
Dele