Go Back

Kornmo knekkebød

Lag og nyt din egne bakte knekkebrød. Kornmo knekkebrød gir deg en virkelig god start på dagen! (Denne oppskriften gir cirka to brett med knekkebrød).

INGREDIENSER

  • 6 dl Havregryn
  • 4 dl Solsikkekjerner
  • 1 dl Hvetekli
  • 2 dl Linfrø
  • 2 ss Honning
  • 1 dl Olje
  • 7 dl vann
  • En klype salt

FREMGANGSMÅTE

  • Stekeovnen settes på 160 C, gjerne varmluft. Gjør klar 2 stekeplater med bakepapir.
  • Bland sammen alle råvarer, la gjerne blandingen svelle i 10-15 minutter ved romtemperatur.
  • Stryk blandingen på stekeplatene med en slikkepott eller bred kniv, så jevn tykkelse som mulig.
  • Stekes først i 10 min hvor platene tas ut og deles opp i passe biter med kniv eller en pizzarulle.
  • Stekes videre i 60 minutter.Knekkebrødene legges deretter over på en rist. (Vær obs på at tiden kan variere litt fra ovn til ovn).
  • Om nødvendig kan de tørkes videre i ovnen ved 100 C, med åpen dør.

Dele