Knus kjeksen fint og bland sammen med smeltet smør. Press blandingen i en rund kakeform 23-24 cm og stek bunnen. Bruk gjerne bakepapir i formen. Avkjøl kakebunnen etter steking.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i ca. 5 minutter.
Pisk fløte og sukker til krem. Rør kremosten til den blir glatt og rør inn kremen.
Kok opp 1/2 dl vann og sett kjelen til side. Klem ut vannet av gelatinplatene og løs opp i det varme vannet. Avkjøl og rør inn i kremen.
Fordel kremen på den stekte bunnen og sett kjølig i 5 timer eller natten over.
Lag geleen etter anvisning på pakken, men bruk kun 75 g gelèpulver og 3 dl vann. Avkjøl.
Skjær jordbærene i skiver, legg de pent på kaken og hell over geleen. Kaken settes forsiktig i kjøleskapet til geleen har stivnet. Vær oppmerksom på at jordbærskivene rører seg lett ved bevegelse!
Etter ca. 3 timer har geleen stivnet og kaken er klar for servering.