Lag små elegante fruktterter eller tarteletter som kan fylles på to ulike måter.
Sitronterte:
Knus kjeksen og bland dette med smeltet smør. Trykk ned bunnen i paiformer.
Sitronfyll:
Rasp sitronen. Bland alle ingrediensene oppi en bolle, bruk stålvisp for å røre sammen. Hel blandingen i formen.
Stek terten på 180 grader i 10-12 minutter. Når den er ferdig skal det ha dannet seg en fast hinne på sitronfyllet. Avkjøl kaken i kjøleskapet.
Fruktterte:
Knus kjeksen og bland dette med smeltet smør. Trykk ned bunnen i pai former. Stek bunnen i 10-12 min på 180 g. Avkjøl i kjøleskapet. Pisk fløte til krem. Bland sammen 3 dl krem med 6-7 ss vaniljekrem. Fyll terten med vaniljekrem. Når tertebunnen er avkjølt, legg oppi vaniljekremen. Pynt med kiwi, jordbær, druer og appelsin.