Om Sætre

Den 15. september 1883 ble A/S Sætre Kjeksfabrik startet av Hans Otto Røhr. Sætres kjeksfabrikk var tidligere på Kolbotn i Oppegård, men i dag bakes Sætres kjeks i Sverige. På kjeksfabrikken i Kungälv utenfor Göteborg bakes alt fra søtkjeks, cookies og pepperkaker til smørbrødkjeks og klibrød.

Historie gammel kjeksboks

Vårt kjekseventyr

Sætre er i dag en del av Orkla Confectionery & Snacks Norge, som lager og selger snacks og godteri, i tillegg til kjeks. I mer enn 130 år har Sætre vært Norges største leverandør av kjeks. Sætres historie er et aldri så lite stykke norsk industrieventyr.

Sætres historie

Sætre tar ansvar

Vi ønsker å være en ansvarlig aktør. Derfor jobber vi aktivt med ansvarlig innkjøp, har et høyt fokus på helse og ernæring og har strenge retningslinjer for markedsføring mot barn.

Vårt samfunnsansvar

Matpakke brød brunost

En ny kjeks blir til

Hver dag jobber Sætre med å teste ut nye produkter, og forbedre våre eksisterende kjeks. Produktutviklernes oppgave er å komponere selve produktet.

Slik lages Sætre kjeksen

Visste du at...?

I dag spiser nordmenn ti millioner kilo kjeks i året. Det tilsvarer 2,2 kg kjeks per innbygger. De aller fleste av disse lages av Sætre, som er klart største kjeksleverandør til det norske markedet.

Gjendekjeks mor og barn sommer