Bringebærostekake

Ingredienser

  • 50 gram smør
  • 135 gram Sætre Digestive
  • 200 gram bringebærpuré
  • 200 gram kremfløte
  • 400 gram Philadelphia
  • 150 gram sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 7 gram gelatinplater

Fremgangsmåte

Bunn: Kjør kjeksen i en foodprosessor eller knus den fint. Rør inn smør.Trykk kjeksblandingen ned i en 24 cm form.

Fyll: Bland vaniljesukker og philadelphia godt sammen.

Bløtlegg gelatinplatene i 5-10 min.

Kok opp bringebærpuré og sukker.

Klem ut vann av gelatinen og bland den godt ut i den varme pureen.

Ha pureen over osteblandingen og bland forsiktig sammen.

Pisk fløten til lettpisket krem og vend sammen med osteblandingen.

Ha ostefyllet over i form og la stå kaldt til den er stiv.

Pynt med frukt og bær etter ønske.