Pasjonsfruktostekake

INGREDIENSER

Digestive-bunn

  • 50 g smør
  • 135 g Digistive-kjeks
  • 1 g kanel

Fyll

  • 400 g Philadelphia
  • 250 g fløte
  • 50 g pasjonsfruktpuré
  • 2 dl melis
  • 10 g gelatinplater
  • Frukt og bær etter ønske

FREMGANGSMÅTE

  • Kjør kjeksen i en foodprosessor eller knus den fint. Rør inn smør og kanel. Trykk kjeksblandingen ned i en 24 cm form.
  • Bland sammen kremost og melis.
  • Bløtlegg gelatinplatene i ca 5-10 minutter.
  • Varm opp pasjonsfruktpuree. Klem ut vann av gelatinen og rør den inn i den varme pureen. Sørg for at gelatinen er ordentlig smeltet.
  • Rør kremostblandingen sammen med pasjonsfruktblandingen.
  • Pisk fløte til lettpisket krem.
  • Vend til slutt osteblandingen sammen med kremen.
  • Ha ostefyllet i formen og la stå kjølig til den er stiv.
  • Pynt med frukt og bær etter ønske.

Dele