Pasjonsfruktostekake

Ingredienser

Digestive-bunn

  • 50 gram smør
  • 135 gram Digistive-kjeks
  • 1 gram kanel

Fyll

  • 400 gram Philadelphia
  • 250 gram fløte
  • 50 gram pasjonsfruktpuré
  • 2 dl melis
  • 10 gram gelatinplater
  • Frukt og bær etter ønske

Fremgangsmåte

Kjør kjeksen i en foodprosessor eller knus den fint. Rør inn smør og kanel. Trykk kjeksblandingen ned i en 24 cm form.

Bland sammen kremost og melis.

Bløtlegg gelatinplatene i ca 5-10 minutter.

Varm opp pasjonsfruktpuree. Klem ut vann av gelatinen og rør den inn i den varme pureen. Sørg for at gelatinen er ordentlig smeltet.

Rør kremostblandingen sammen med pasjonsfruktblandingen.

Pisk fløte til lettpisket krem.

Vend til slutt osteblandingen sammen med kremen.

Ha ostefyllet i formen og la stå kjølig til den er stiv.

Pynt med frukt og bær etter ønske.