Tips til Halloween-fest

Å lage heksehatter, dusker og skremmende edderkopper er svært enkelt! Alt du trenger er litt fantasi. Her er en samlet oversikt over tips for hvordan du kan servere våre produkter til Halloween.

Halloween-tips

Ingredienser

  • Lakrisstenger
  • Digestive-kjeks
  • Mini-marshmallows
  • Gullvafler sitron
  • Kremfløte
  • Jordbærsyltetøy eller honeycomb
  • Ballerina Original
  • Smash! sjokolade

Fremgangsmåte

1

Ballerina-edderkopper:

1. Kutt lakrisstengene i 8 like lengder som bena.
2. Sett inn stroppene i fyllet i Ballerina-kaken.
3. Stryk øynene med hvite krystaller og kutt to små lakrisbånd og sett i krystallene.

2

Digestive-munn:

1. Ta to stykker av Digestive-kjeks.
2. Strø rød glasur langs kanten av begge kjeksene.
3. Fest noen mini-marshmallows som tenner.

3

Plaster som lekker:

Bruk Gullvafler Sitron.
Spred litt pisket krem i en firkant i midten av kruset.
Hell jordbærsyltetøy i midten.

4

Heksehatter:

Ta Ballerina Original og fjern (spis opp!) den lyse kjeksen.
Velg en passende formet Smash! sjokoladebit og trykk den forsiktig i nougaten.
Mål og klipp av et stykke lakris og vikle rundt.