Vaniljepannacotta med Bixit-crunch og bringebærcoulis

Ingredienser

Pannacotta

  • Bixit Original
  • 400 gram fløte
  • 100 gram helmelk
  • 50 gram sukker
  • 6 gram plater gelatin
  • 1 stk vaniljestang

Bringebærcoulis

  • 150 gram bringebærpuré
  • 50 gram sukker
  • 2 gram Maizena
  • 2 gram vann

Fremgangsmåte

Bløtlegg gelatin plater i 5 – 10 minutter.

Snitt vaniljestangen og ta ut frøene, ha det i en kjele sammen med vaniljestengen. (Stengene gir masse smak)

Ha i resten av ingrediensene, unntatt gelatinen. Kok opp.

Klem ut vann av gelatinen å ha oppi når melkeblandingen er varm og la trekke i 10 minutter.

Sil av vaniljestengene.

Ha pannacottaen i glass og sett kaldt til det stivner.

Kok opp bringebærpuré sammen med sukker. Når det koker, ha i Maizena rørt ut med litt vann til det tykner litt.

Dryss over knust Bixit-kjeks og pynt med friske bær og coulis.