BIXIT

Helt siden Roald Amundsen's tid har havrekjeks vært kjent som en god energikilde på tur.

I 1911 pakket Amundsen sekken full av havrekjeks fra Sætre da han skulle nå Sydpolen. I 1991 fikk havrekjeksen vår navnet BIXIT, og fortsatt bakes kjeksen med en rikelig mengde havre slik at du får den langvarige energien du trenger på tur. BIXIT er en kraftkilde enhver eventyrer kan stole på.

Mer havre, mindre sukker

Nå har vi puttet enda mer av den energirike havren i BIXIT, og redusert mengden sukker. Det gjør BIXIT til et godt valg for deg som skal på tur!

Følg Bixit på Facebook
BIXIT gir deg langvarig energi på tur

Energi for norsk friluftsliv

BIXIT er en stolt leverandør av energirike produkter for norsk friluftsliv. Takket være lang erfaring, og vår lidenskap for tur, klarer vi å skreddersy våre energirike produkter også for de tøffeste eventyrene.

I 1994 var BIXIT den offisielle OL-kjeksen på Lillehammer, og i 1997 støttet vi VM i Ski i Trondheim.  I dag samarbeider vi med Skiforeningen og andre sportsarrangement for å få folk flest ut i naturen – med riktig energi i kroppen.

 

Nesten like sunn som en banan

Bixit Havrebar er testens store vinner i en test av mellombarer gjort av Bergens Tidende og Aftenposten! «Nesten like sunn som en banan» sier ernæringseksperter ved universitetet i Bergen. Dette blir begrunnet med at én Bixit havrebar (30g) er rik på kostfiber og inneholder lite sukker, og har samtidig et kaloriinnhold som samsvarer med en banan (ca 150g). Husk at et balansert kosthold og fysisk aktivitet er viktig.

Les hele teksten her les Aftenposten-artikkelen her (abonnementsløsning)

Eventyrernes valg

BIXIT spises fortsatt av norske eventyrere når de skal på tur. Bli med frikjører Karsten Gefle til topps i den nye reklamefilmen for BIXIT.