Kornmo

De første Sætre-kjeksene ble laget på en gård i Heggedal i 1883. Kornmo ble først produsert mange tiår senere, i 1946, men tradisjonene fra Sætre Gård ligger til grunn for oppskriften den dag i dag.

Husker du også fullkornskjeksen med den tradisjonsrike søtlige Kornmo-smaken fra barndommen? Perfekt til en skive brunost!

Siden 1946 har Kornmo kommet med mange spennende og smaksrike fullkornsprodukter, slik som hjemmebakte knekkebrød, fullkornscookies og sunne frokostkjeks. Kornmo er bakt med smaksrike og sunne korn, som havre, rug og kli. I tillegg bruker vi noen gode ingredienser som honning for smakens skyld.

Velbekomme!

 

På denne siden kan du lese mer om de forskjellige Kornmo-variantene.

Kornmo knekkebrød

Bak egne Kornmo knekkebrød

Nå kan du nyte egne smaksrike knekkebrød med masse korn og frø.

Se oppskrift

Kornmo-kjeks

Lag dine egne hjemmelagde Kornmo-kjeks eller en variant av Kornmo 7.

Se oppskrift

Bakte Kornmo-kjeks
Kornmo knekkebrød ingredienser i glass

Sunt og mettende

Det er nå 70 år siden den elskede fullkornskjeksen kom til verden, og nå tas de gamle tradisjonene til nye høyder. Bakt med masse korn og frø er de både sunne og mettende, og du kan velge mellom to smaksrike varianter; Havre & Solsikke og Urter & Havsalt. De passer like godt til hverdagsmat som til helgekos, enten det er til frokost eller til kvelds.

Knekkebrødene fra Kornmo består av en rekke sunne og næringsrike ingredienser, som gir kroppen nyttig energi. Nå gir vi deg også muligheten til å bake de selv – oppskriften på knekkebrødene finner du på baksiden av pakken, slik at du kan sikre deg dersom det skulle gå tomt for skapet.