Bringebærostekake

INGREDIENSER

  • 50 g smør
  • 135 g Sætre Digestive
  • 200 g bringebærpuré
  • 200 g kremfløte
  • 400 g Philadelphia
  • 150 g sukker
  • 1 ts vaniljesukker
  • 7 g gelatinplater

FREMGANGSMÅTE

  • Bunn: Kjør kjeksen i en foodprosessor eller knus den fint. Rør inn smør.Trykk kjeksblandingen ned i en 24 cm form.
  • Fyll: Bland vaniljesukker og philadelphia godt sammen.
  • Bløtlegg gelatinplatene i 5-10 min.
  • Kok opp bringebærpuré og sukker.
  • Klem ut vann av gelatinen og bland den godt ut i den varme pureen.
  • Ha pureen over osteblandingen og bland forsiktig sammen.
  • Pisk fløten til lettpisket krem og vend sammen med osteblandingen.
  • Ha ostefyllet over i form og la stå kaldt til den er stiv.
  • Pynt med frukt og bær etter ønske.

Dele