Safarikake

INGREDIENSER

  • 2 pakker Safari Original
  • 1 pakke Safari Cookie Dough
  • 100-150 g smeltet smør
  • 1 pakke Toro Sjokolademousse
  • 3 dl melk
  • 100 g Nidar Melkesjokolade
  • 1 dl kremfløte

FREMGANGSMÅTE

  • Grovhakk 1-1,5 pakke med Safari-kjeks og tilsett smeltet smør og bland godt sammen - Ha blandingen i en kakeform (22 cm) og spre blandingen utover i bunn.
  • Lag Toro Sjokolademousse.
  • Hakk opp ca 6 Safari Cookie Dough cookies i biter og bland bitene i sjokolademoussen.
  • Hell moussen over i kakeformen og sett kaken i kjøleskapet i noen timer for avkjøling.
  • Lag sjokoladekrem: 100 g Nidar Melkesjokolade og 100 g kremfløte.Varm kremfløten til kokepunktet og ha hakket sjokolade i fløten og rør godt om. Avkjøl og ha sjokoladekremen på toppen av kaken. Pynt med hakket Safari-kjeks over.

Dele