Stekt ostekake med Ballerina-kjeks
Hørt om stekt ostekake? Denne kaken har en fyldig smak og passer like godt som dessert som noe godt til kaffen!

Porsjoner 8 personer
INGREDIENSER
Bunn:
- 70 g Smeltet smør
- 2 pk Ballerina Melkesjoko
Fyll:
- 600 g Kremost
- 200 g Sukker
- 1 1/2 dl Creme fraiche
- 5 stk Egg
- 2 ts Vaniljesukker
- 45 g Hvetemel
FREMGANGSMÅTE
- Fjern fyllet fra Ballerina-kjeksen, og knus kjeksen fint og rør med smeltet smør. Trykk kjeksblandingen i en rund kakeform på 24 cm. Bruk gjerne bakepapir i bunnen. Ta vare på 4 ss knust kjeks til senere
- Pisk kremost og sukker til en glatt masse, og rør inn Creme Fraiche, vaniljesukker og mel. Tilsett eggene - ett av gangen under omrøring. Hell massen over bunnen og strø på resten av den knuste kjeksen.
- Stek kaken på 180ºC på midterste rille i ovnen i 50 minutter. Slå av stekeovnen etter 30 min, og la den ettersteke resten av tiden. Avkjøl. Sett deretter kaken i kjøleskapet i minst 3 timer innen servering.