Halloween-pynting av kjeks

Å lage heksehatter, skumle monster og skremmende edderkopper er svært enkelt! Alt du trenger er litt fantasi. Her er en samlet oversikt over tips for hvordan du kan servere våre produkter til Halloween.

INGREDIENSER

  • Lakrisstenger
  • Ballerina Original
  • Spiselige øyne (fås kjøpt eller kan lages med hvit og sort glaur)
  • Digestive-kjeks
  • Mini Marshmallows
  • Rød, hvit og sort glasur
  • Sætre Sjokoringer
  • Bixit Sjokolade
  • Smash!

FREMGANGSMÅTE

  • Ballerina-edderkopper:
    1. Kutt lakrisstengene i 8 like lenger som bena.
    2. Sett inn stroppene i fyllet i Ballerina-kjeksen.
    3. Fest spiselige øyne på Ballerina-kjeksen med glasur.
  • Digestive-munn:
    1. Ta to stykker av Digestive kjeks.
    2. Spre rød glasur langs kanten av begge kjeksene.
    3. Fest noen mini marshmallows som tenner.
  • Sjokoringer-monster:
    1. Ta en Sætre Sjokoringer-kjeks.
    2. Brukt hvit glasur til å tegne tenner.
    3. Fest spiselige øyne med glasur på kjeksen. Spiselige øyne fås kjøp eller kan lages med hvit og sort glasur.
  • Heksehatter:
    1. Ta Ballerina Original og fjern (spis opp!) den lyse kjeksen.
    2. Velg en passende formet Smash! sjokoladebit og trykk den forsiktig i nougaten.
    3. Mål og klipp av et stykke lakris og vikle rundt.
  • Spindelvev-Bixit:
    1. Ta en Bixt Sjokolade kjeks.
    2. Bruk hvit glasur til å tegne spindelvev på sjokolade-siden av kjeksen.

Dele