VANILJEPANNACOTTA MED BIXIT-CRUNCH OG BRINGEBÆRCOULIS

INGREDIENSER

Pannacotta

  • 1 pakke  Bixit Original
  • 400 gram fløte
  • 100 gram helmelk
  • 50 gram sukker
  • 3-4 plater gelatin
  • 1 stk vaniljestang

Bringebærcoulis

  • 150 gram bringebærpuré
  • 50 gram sukker
  • 2 gram Maizena
  • 2 gram vann

FREMGANGSMÅTE

  • Bløtlegg gelatin plater i 5 – 10 minutter.
  • Snitt vaniljestangen og ta ut frøene, ha det i en kjele sammen med vaniljestengen. (Stengene gir masse smak)
  • Ha i resten av ingrediensene, unntatt gelatinen. Kok opp.
  • Klem ut vann av gelatinen å ha oppi når melkeblandingen er varm og la trekke i 10 minutter.
  • Sil av vaniljestengene.
  • Ha pannacottaen i glass og sett kaldt til det stivner.
  • Kok opp bringebærpuré sammen med sukker. Når det koker, ha i Maizena rørt ut med litt vann til det tykner litt.
  • Dryss over knust Bixit-kjeks og pynt med friske bær og coulis.

Dele