Sætre

Her finner du oversikt over alle merkevarer under Sætre. 

Siden 1993 har Ballerina vært med å spre hverdagsglede i Norge. I begynnelsen var Ballerina en fin kjeks man bød på når man fikk gjester, gjerne til kaffen. Selv om vi fortsatt lager Ballerina av samme gode kvalitet, er Ballerina i dag langt mer enn noe godt til kaffen.

Bokstavkjeks har gledet barn gjennom flere generasjoner. De små kjeksene formet som bokstaver ble for første gang lansert i 1933.

Digestive-kjeks ble for første gang laget i Storbritannia og er kjent helt tilbake til 1876. I dag er Digestive fellesbetegnelse på gyllenbrune, runde, halvsøte havrekjeksen og brukes ofte til baking.

FiberRik er et smakfullt klibrød bakt med kostfiber fra hvetekli og rug. Kostfiber fra hvetekli og rug er viktig for en velfungerende mage- og tarmfunksjon, fordi kortfibret gir magen noe å jobbe med. Visste du at tre skiver FiberRik dekker omtrent 30 prosent av ditt daglige behov for fiber?

Gjende kjeks har skapt hverdagshygge siden 1954, og er ett av Sætres aller eldste kjeksmerker. Da Gjende ble lansert var det en typisk kaffekjeks, men med tiden har Gjende også blitt en populær turkjeks. Den lange historien gjør Gjende nærmest til en liten nasjonalskatt som fortsatt kan nytes av alle kjekselskere der ute.

Gullvafler er den perfekte lille hverdagskosen, og passer ypperlig på strandturen eller ved siden av is. Posen har en enkel lukkemekanisme, slik at den kan åpnes og lukkes flere ganger. Om det skulle bli noen til overs da!

Den klassiske Kaptein-kjeksen ble lansert allerede i 1925. Kaptein er en mager kjeks med lite sukker som passer godt til all slags ost.

Siden 1946 har Kornmo kommet med mange spennende og smaksrike fullkornsprodukter. Kornmo er bakt med smaksrike og sunne korn, som havre, rug og kli. I tillegg bruker vi noen gode ingredienser som honning for smakens skyld.

Marie-kjeks er et av Sætres eldste merker, og ble lansert allerede i 1900. Kjeksen er populær hos norske forbrukere, og vi kan forsikre om at den fortsatt har den samme gode, velkjente smaken.

Pepita er en smakfull og tradisjonsrik kjeks. Den består av to lag vaniljekjeks med deilig kremfyll i midten. Kjeksen har flotte utskjæringer og passer derfor godt til servering. Eller kanskje som en liten stemningsskaper i hverdagen akkompagnert av en kopp kaffe!

Sætre Snackers er ovnsbakte runde saltkjeks med gylne luftbobler og en ekstra sprø konsistens. Kjeksen er så god at den kan spises rett fra esken.

Sætre Våre Beste er en serie sprø kjeks utviklet sammen med osteeksperter for å gjøre god ost enda bedre. Det finnes mange ulike ostetyper, fra de helt milde til de mer aromatiske og kraftige smakene. Med Sætre Våre Beste får du et komplett utvalg av kjeks som fremhever, balanserer og utfyller dine favorittoster.

Sjokoringer er en real klassiker. Kjeksen har et ikonisk utseende grunnet den unike ringformen og de flotte mønstrene på oversiden.  Undersiden er dekket i melkesjokolade for deilig sjokoladesmak. Sjokoringer passer like godt på tur som til en god kopp kaffe.

Søte, små kjeks med mild smak av vanilje formet som de kjente figurene fra Tom & Jerry. Norges absolutte barnekjeksfavoritt, og en favoritt for de av oss som har beholdt barnet i seg!